MEDLEM

Spela padel i Skåne – bli en del av gemenskapen och utveckla ditt spel hos Skurup Padelklubb

 

 

 

 

Vill du spela padel i Skåne?

Sedan 2018 har intresset för att spela padel i Skåne ökat och hos oss får du möjligheten att utveckla ditt spel, vara en del av en gemenskap och träna tillsammans med andra som håller samma nivå. Vill du börja spela padel? Då vänder du dig till oss. Vi erbjuder olika medlemskap, för både juniorer, seniorer och veteraner, för nybörjare och mer erfarna spelare. Hos oss möter du andra som också vill förbättra sitt spel, du hittar nya sparringpartner och vi har utbildade tränare som hjälper dig att förbättra ditt spel.

Vi tränar i grupp, fyra elever och en tränare. Sedan finns det självklart möjligheter att ta individuella lektioner med våra inspirerande coacher.

Hör av dig till oss, det är roligt att spela padel tillsammans

Förmåner för dig som är medlem i Skurup Padelklubb:
Du får vara med i ett par tävlingar per år.
Du får ta del av träningsgrupperna.
Dessutom hittar du nya vänner, träffar erfarna tränare och bra motstånd. Vill du spela padel i Skåne?

Gör det hos oss.

Medlemsansökan

När vi mottagit er ansökan lägger vi in er i klubbens system och mejlar ut en faktura, ert kundnummer på denna faktura blir ert medlemsnummer
Du behöver vara medlem i Skurup Padelklubb för att medverka i av klubben anordnad träning, deltaga i av klubben arrangerade klubbtävlingar exempelvis söndagsstege, americano, klubbmästerskap eller andra arrangemang.

Adress

Lilla Fabriksgatan 1, 27430 Skurup