KLUBBEN

Padel för ungdomar, seniorer, veteraner och barn

 

 

 

 

Välkommen till Skurup Padelklubb

Vi erbjuder padel för ungdomar, seniorer, veteraner och även för barn. Vi har olika träningsgrupper, både efter nivå och ålder. Du kan spela tillsammans med dina vänner eller hitta nya i vår förening.
Skurup Padelklubb bildades under vintern 2019, sedan en ny padelhall invigts i Skurup den 1 september 2018. Tanken är att vi tillsammans ska skapa en klubb där vi kan träna, spela och mötas på våra olika nivåer.
Eftersom klubben är relativt ny har den inte någon styrelse än, utan den kommer att röstas fram under årsmötet som hålls i mars 2019.

Padel för ungdomar, seniorer och veteraner
Även om panel är en av världens snabbast växande sporter och spelade sitt första internationella mästerskap redan 1992 är sporten förhållandevis ny i Sverige. Den fungerar lika bra för alla och vi erbjuder padel för ungdomar, seniorer och veteraner. Vi erbjuder introduktionskurser, fortsättningskurser och även träning för mer erfarna spelare. Vi varvar barn och ungdomsidrott med spel på elitnivå och panel som motionsform.

Vill du veta mer – kontakta oss
Har du frågor om ditt medlemskap eller om träningar? Vill du veta mer om padel för ungdomar, för seniorer eller veteraner.

Vi hjälper dig vidare. Kontakta oss:
medlem@skuruppadelklubb.se 

Har du frågor om våra tävlingar, interna, externa eller vår söndagsstege? Kontakta oss:
stege@skuruppadelklubb.se 

Undrar du över träningstider, vill kontakta en specifik tränare eller har andra frågor som rör vår klubb? Mejla till:
info@skuruppadelklubb.se 

Adress

Lilla Fabriksgatan 1, 27430 Skurup